Meiden MO 17 CCW’16 kampioen

Wilp- De voetbalsters van CCW ‘16 zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden. Op het programma stond een uitwedstrijd tegen de speelsters van De Hoven. De meiden van CCW’16 moesten om kampioen te worden winnen. Het was een spannende wedstrijd, het team De Hoven gaven zich niet zo snel gewonnen. Doordat in de eerste helft een aantal kansen werden gemist was de ruststand 0-0. Na een peptalk in de rust en wat aanwijzingen was het aan het begin van de tweede helft raak.

Emma Smit brak door de defensie van De Hoven en schoot raak, 0-1. Na dit tegendoelpunt gaf De Hoven gas, een bijna succesvol. Eerst werd een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel en daarna zorgde Sanne van Keulen (de doelvrouw van CCW’16) voor een uitstekende redding, het bleef 0-1. Na een prachtig doelpunt van Danique van der Tol was het 0-2 en gaf De Hoven zich gewonnen en was het kampioenschap voor de meiden van CCW’16 een feit. Het kampioenschap is gevierd met bloemen, champagne, rondrit een lekker patat eten bij de club.