MEIDEN VOETBAL 4x4-TOERNOOI ‘’SOCCER-GIRLZ’’ OOK ZIN OM MEE TE DOEN ?

Twello- Ook zo genoten van onze oranje leeuwinnen tijdens het EK? Word jij misschien later de nieuwe Lieke Martens? Voorwaarts organiseert op woensdagmiddag 4 oktober 2017 weer het 4x4 meidenvoetbal toernooi voor alle meisjes in de basisschoolleeftijd.

Vind je voetbal ook leuk en wil je dat een keer proberen, of wil je gewoon een sportieve gezellige middag met je vriendinnen, dan ben je van harte welkom!

Veel meiden vinden voetbal erg leuk en het aantal voetballende meisjes is dan ook enorm gegroeid de laatste jaren. Voorwaarts heeft al veel meiden teams voor elke leeftijd.

Het 4x4 meidenvoetbal toernooi is inmiddels een mooie traditie geworden en veel meisjes doen al voor de 2e, 3e of zelfs 4e keer mee. Doelstelling van het toernooi is om meisjes in de leeftijd van de basisschool een sportieve en vooral gezellige middag te bezorgen en kennis te laten maken met voetbal zonder verdere verplichtingen.

Voor de jongste meisjes bestaat de middag uit korte oefeningetjes en wedstrijdjes. Voor deze toppertjes hebben wij om 15.15 uur de prijsuitreiking.

De oudere meisjes hebben een 4x4 toernooi en penalty bokaal. Beiden krijgen in de pauze natuurlijk drinken en wat lekkers. Ieder meisje van 4 t/m 12 jaar mag meedoen (basisschool).

Heb jij er ook al zin aan geef je dan op.

Je kunt je samen met je vriendinnen op geven als team of alleen.

We beginnen om 14.00 uur, met een inloop vanaf 13.30 uur, en sluiten af rond 16.15 uur.

We hopen weer op een hele gezellige en sportieve dag met heel veel jonge oranje leeuwinnen!!

Aanmelden op de website http://meidenvoetbaltoernooi.jimdo.com/ of mail naar mondria.susan@gmail.nl

Meer informatie is te vinden op de website van Voorwaarts.

http://www.voorwaartstwello.nl/voetbal/

woensdag 20 september 2017

Deel dit bericht