Mooie resultaten voor leden PPSV Bussloo op Gelderse Kampioenschappen

Regio- Afgelopen weekend werden de Gelderse Kampioenschappen voor zowel pony- als paarden combinaties in de disciplines dressuur en springen verreden.

Op vrijdag 2 augustus waren de voorrondes. Bijna alle leden van PPSV Bussloo wisten zich voor de finale op zaterdag te plaatsen!

Loïs Reusken behaalde in de finale 193,5 en 200,5 punten in de klasse L1 met haar pony Dornik’s Diwa. Dit was goed voor een derde plaats en een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen! Vera van der Sluis behaalde in de finale in de klasse Z1 met haar pony Casablanca Emelwerth bij beide jury’s 206 punten. Dit was goed voor een 14e plaats.

Bij de paarden behaalde Vera, dit maal met haar paard Giana, in de klasse L2 193,5 en 191 punten en een 13e plaats. Net daarvoor, op de 11e plaats, behaalde Ellis Brinkman met Il Divo 192,5 en 195 punten. In de klasse M1 waren Vera en Renée aan elkaar gewaagd. Vera behaalde 187,5 en 194 punten met Fuego wat goed was voor een 10e plaats. Renée behaalde 186,5 en 196,5 punten met Eikenhorst’s Must Have en een negende plaats. Beide mogen naar de Nederlandse Kampioenschappen!

In de klasse M2 behaalde Renée 180 en 184 punten met Ferrari. Dit was goed voor een 16e plaats. Lineke behaalde met Haby Bowdy 196 en 193,5 punten en eindigde op een derde plaats. Zij mag ook naar de Nederlandse Kampioenschappen.

Bij het springen reed Marcel Sanderse met ABM’s Elvis Z een mooi parcours in de klasse L. Leontine Bruin behaalde met Elegaal een derde plaats in de klasse ZZ. Dit leverde haar een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen op! Jordy Wilken reed met Guilty Pleasure een net parcours.

Ons viertal kwam ook aan start op de Gelderse Kampioenschappen. Zij behaalden maar liefst 79,833% in de kür op muziek! Dit leverde de titel Gelders Kampioen op! Ze mogen tevens naar de Nederlandse Kampioenschappen!

De Nederlandse Kampioenschappen worden op 24, 30 en 31 augustus in Ermelo verreden.

woensdag 7 augustus

Deel dit bericht