Na de zomer nieuw sportaanbod bij SV Twello

Twello- Na de zomervakantie start sv Twello op de woensdag met nieuwe lessenreeksen en sportaanbod voor kinderen van alle leeftijden.

Nijntje beweegdiploma 1 en 2 & ouder-kind gym

SV Twello heeft als enige vereniging in de gemeente Voorst het officiële keurmerk van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie om deze lessen te mogen geven. Na de zomer zullen er op de woensdagochtend weer nieuwe lessenreeksen van start gaan. Heeft jouw kind het nijntje beweegdiploma 1 al, maar is hij of zij nog te jong voor beweegdiploma 2 of is de lessenreeks al gestart? Dan is ouder-kind gym wellicht iets voor jullie.

Proeftuin sport

Na de zomer starten we met de lessen proeftuin. In deze lessen worden alle sporten die sv Twello in haar sportaanbod heeft, met elkaar gecombineerd. In een periode van een aantal weken bieden we in één les meerdere sporten aan en iedere week komt er weer iets nieuws bij. Na deze periode starten we opnieuw en proberen we samen met jou nóg meer sporten uit. Geen enkele les en periode is dus hetzelfde. Weet je nog niet goed welke sport bij jou past of vind je gewoon alle sporten leuk, dan zijn de proeftuinlessen zeker iets voor jou. Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen, namelijk lid worden van sv Twello of een strippenkaart kopen.

Teamgym

Altijd al in een team willen turnen? Dan is teamgym wellicht iets voor jou! Binnen deze aparte discipline in de gymsport (waar zelfs een Europees Kampioenschap voor wordt georganiseerd) worden in teams van 8 tot 12 gymnasten drie onderdelen geturnd, namelijk minitrampoline, tumbling en vloer. Na de zomervakantie start sv Twello met zowel een recreatieve als wedstrijdgroep.

Meer informatie over bovenstaand sportaanbod, de lesdagen en -tijden vind je op onze website www.svtwello.nl. Vragen? Stuur dan een e-mail naar beweegdiploma@svtwello.nl of turnen@svtwello.nl.

woensdag 17 juli

Deel dit bericht