Najaarscompetitie Voorster T.C. is afgelopen

Vrijdag 25 oktober was de laatste speelronde en veel eer was er helaas niet meer te halen voor de drie teams uit Voorst. Bij het damesteam was nog de meeste spanning in de competitie die uiteindelijk gewonnen werd door de Maten 1. Onze dames verloren ook de laatste wedstrijd met 1-3 van Park Braband 4, wat helaas degradatie betekende.

Bij de gemengde teams moest Voorst 1 het opnemen tegen het sterke Het Elderink 1 uit Hengelo Gld en zij waren in alle vier de partijen duidelijk de meerdere. Door dit resultaat eindigt Voorst 1 als 6de in de poule en is Het Elderink 1 de kampioen geworden. Voorst 2 kon in de laatste wedstrijd tegen PAF 4 (die nog streed om de eerste plaats) nog een mooie klassering bereiken, maar daarvoor moest er wel gewonnen worden. De herendubbel en de damesdubbel werden uiteindelijk beslist in een supertiebreak, beide zeer spannende wedstrijden die zorgde voor een 1-1 stand bij de rust. De twee gemengd dubbel wedstrijden waren duidelijker wat betreft de uitslag, maar ook hier werden de punten gedeeld, waardoor er een 2-2 einduitslag op het scorebord verscheen. Zelfs de verdeling van de games over de hele wedstrijd was in evenwicht 38-38. Al met al een knappe wedstrijd van Voorst 2, maar dit resultaat en de 4-0 overwinning van Wijhe 2, de concurrent voor de derde plaats, zorgde er voor dat Voorst 2 net buiten de top 3 eindigde in de poule.

Terugkijkend op de najaarscompetitie moet geconcludeerd worden dat het niet voldoende was voor de teams uit Voorst en gehoopt wordt op betere tijden en resultaten bij de voorjaarscompetitie in 2020. Voorst had dit seizoen te maken met te veel blessures en te wisselende opstellingen, maar het was wel weer uiterst gezellig op de vrijdagavonden.

Beste speelster was Renée Bossenbroek van Voorst 2 met acht overwinningen en nul nederlagen en beste speler was Rudi Hofman van Voorst 1 met vijf overwinningen en nul nederlagen. Tijdens de winterperiode zal er weer een vriendschappelijke competitie zijn met De Hoven op de zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen bedankt voor de sportieve inzet, de support en de gezelligheid en in het voorjaar van 2020 gaan Voorst er weer vol tegen aan.

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht