Nieuw seizoen karatevereniging Nippon

Twello- Karatevereniging Nippon uit Twello is weer klaar voor het nieuwe seizoen. De trainingen zijn afgelopen week van start gegaan. Na een korte inleiding, hoe te handelen en om te gaan met Covid-19, is nogmaals door het lerarenteam benadrukt om de geldende regels volledig na te leven, alleen zo kunnen we onze geliefde sport op een verantwoorde manier beleven.

Om het komende seizoen tot een succes te maken is een beroep gedaan op alle aanwezig Danhouders om zich beschikbaar te stellen bij eventuele ziekteverschijnselen van het lerarenteam, iedereen is bereidt om zijn of haar steentje hier aan bij te dragen om zo dit seizoen te laten slagen.

De karatetrainingen vinden plaats in de sportzaal aan de W. Obdamstraat te Twello, op de woensdagen om 18.30 uur en vrijdagen om 19.00 uur. Sinds november 1977 is Karatevereniging Nippon actief in Twello, initiatiefnemer Harry Naberhuis is dan ook apetrots dat meerdere leerlingen al vele jaren (sommige al 30 jaar) wekelijks bij onze vereniging trainen. Voor inlichtingen over de karatesport zoals deze bij Nippon wordt beoefend, kan men bellen met rijkserkend Budoleraar Harry Naberhuis 6e dan tel: 0313 651961.

woensdag 9 september

Deel dit bericht