Nieuw seizoen MiniLeague

Regio- De MiniLeague wedstrijden zijn weer begonnen, dit keer bij VV Voorst. Na een lange periode van afgelastingen ivm corona zijn alle deelnemende clubs weer enthousiast in actie gekomen. De doelstelling van de MiniLeague Gemeente Voorst is om voetbal op een speelse manier aan te bieden voor alle jeugdigen van 4 t/m 6 jaar in de gemeente Voorst.

In de MiniLeague wordt 4 tegen 4 gespeeld waarbij plezier en respect voor elkaar voorop staat. De relatief kleine veldjes zorgen ervoor dat de voetballertjes veel balcontact hebben en beter in staat zijn deze spelvorm te begrijpen. Er wordt gespeeld in een A-en een B-poule. In de A-poule spelen de kinderen die al wat meer gevorderd zijn, veelal kinderen van 6 jaar. In de B-poule spelen de kinderen die aan de start staan van hun voetbalervaringen, veelal kinderen van 5 jaar.

De MiniLeague wordt elke week door een andere vereniging in de gemeente Voorst georganiseerd. Deelnemende clubs: SV Twello, SV V&L, SV Voorwaarts, VV Activia, VV Voorst, SV CCW ‘16, SV Terwolde, SC Klarenbeek en SC Teuge. Ben jij ook enthousiast? Kom gerust eens kijken bij een wedstrijd, kijk op www.minileague.nl en meld je aan bij een van de deelnemende verenigingen.

woensdag 22 september 2021

Deel dit bericht