NIEUW! WANDEL jij ook mee met SET!

Sinds januari heeft Sportief Evenwicht Twello (SET) een nieuwe activiteit, wandelen. Er was vraag naar en daar haken wij natuurlijk op in.

Het is laagdrempelig en er zijn twee groepen, wat langzamere en een wat snellere groep , voor elk wat wils.Om veilig te lopen hebben de wandelaars lichtgevende hesjes aan en armbandjes met verlichting. Eekhuis schilderwerk en glaswerken, wilde graag een sociale bijdrage leveren. Zij dragen SET een warm hart toe en vonden dit een erg mooi initiatief vandaar dat Roy en Remon Eekhuis de hesjes en bandjes hebben gesponsord, Da’s een superinitiatief van dit Twellose bedrijf. Het drukwerk is verricht door Big Blow.

We hebben een hele nieuwe groep enthousiaste vrijwilligers die de wandelaars begeleiden. Heb jij zin om aan te haken? Gezellig en sportief bezig zijn dan ben je van harte welkom. We kunnen nog wandelaars gebruiken! Je kan zo een paar keer op proef mee lopen, kijken of het iets voor jou is.

We lopen op woensdag van 19uur tot 20uur

Startpunt is Torenbosch 64/65, tegenover Pijnappel woonwinkel

Contactpersoon voor het wandelen is Ans Ganzevles. Hoe je Ans kunt bereiken en voor de data dat er op woensdag (meestal 3 woensdagen in de mnd) gelopen wordt kun je een kijkje nemen op onze website www.sportiefevenwichttwello.nl

Zien we jou binnenkort? Gezellig

woensdag 19 februari

Deel dit bericht
Advertentie