Nieuwe naam en nieuwe plannen voor 4 Hofsteden Toernooi Voorwaarts

Twello- Het Twellolands 4 Hofsteden Toernooi. Dat is de nieuwe naam voor het volleybaltoernooi dat al tientallen jaren in mei of juni bij Voorwaarts gespeeld wordt. Een nieuwe organisatie, nieuwe naam en nieuwe plannen. Het grastoernooi wordt een volleybalfestival met alles wat daar bij hoort; live muziek, lekker eten en drinken en volleyballen, een festival voor het hele gezin.

Het toernooi wordt dit jaar gehouden op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni. Vrijdagmiddag begint het met het inmiddels al traditionele schoolvolleybaltoernooi voor alle scholen uit de gemeente Voorst! ’s Avonds gaat het dan verder met een 35 en 45+ voetbaltoernooi, een Kinq & Queen of the Beach volleybaltoernooi en een volleybalavond voor recreantenteams. Daarbij is er live muziek en staat de BBQ aan.

Op zaterdag is het 6 tegen 6 grastoernooi voor alle teams vanaf de 3e divisie en lager. Ook jeugdteams en CMV teams kunnen mee doen! Er is vanaf ’s middags live muziek met zangers en een band en alle mogelijkheid om ook naast het volleybal een leuke dag te hebben. En wil je beachvolleybal op niveau zien dan kan dat ook want het Junior Beachcircuit van de Nederlandse volleybalbond strijkt in Twello neer op die zaterdag.

Het Twellolands 4 Hofsteden Toernooi is dus vermaak voor iedereen! De aankleding van sportpark De Laene van Voorwaarts Twello zal zorgen voor een echte festivalsfeer. Aanmelden kan, de inschrijving is al geopend. Ga daarvoor naar www.vierhofsteden.nl

Het Twellolands 4 Hofstedentoernooi is de perfecte manier om het seizoen met je team af te sluiten. Lekker volleyballen in de buitenlucht op gras met een hapje en een drankje erbij en live muziek. En als je wilt neem je je familie en vrienden mee. Lekker toch?!

woensdag 19 februari

Deel dit bericht
Advertentie