Nieuwe tenues en meer bij SP Teuge

Teuge- Voetbalplezier hangt nauw samen met laagdrempeligheid en gelijkwaardigheid. Iedereen bij sp Teuge club hoort erbij en moet zich welkom voelen. Dat wil men niet alleen overbrengen op de leden, maar ook uitstralen naar buiten toe. De clubkleding speelt daarin een onuitwisbare rol. Iedereen is gelijk, onafhankelijk van het talent en de capaciteiten dat iemand heeft. Iedereen moet mee kunnen doen, ook wanneer men wat minder te besteden heeft.

SP Teuge zet zich daarom al jaren in om voor al hun leden een mooi en degelijk clubtenue aan te bieden. En voor de komende 4 jaar is het weer gelukt. De contracten van de vertrouwde kledingsponsors liepen af. Tegelijkertijd waren veel van de tenues weer aan vervanging toe.

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar het resultaat mag er zijn. De volledige nieuwe kledinglijn van voetballend Teuge is een feit.

Op dinsdag 9 november, zijn de contracten voor onze nieuwe hoofdsponsors getekend. De lopende contracten van de hoofdsponsors eindigen feitelijk pas op 1 juli 2022. We hebben de verlenging/ nieuwe contracten van de hoofdsponsors naar voren gehaald, zodat deze contracten nu gelijk lopen met de kledingcontracten. Hierdoor kunnen alle elftallen van SP Teuge na de winterstop in het nieuw gestoken worden. SP Teuge bedankt alle kleding sponsoren en natuurlijk ook de kledingcommissie die onze nieuwe outfit mogelijk hebben gemaakt. SP Teuge bedankt ook onze (nieuwe) hoofdsponsors voor hun bijdrage aan de club.

woensdag 17 november 2021

Deel dit bericht