NK kwalificatie Beachhandbaltoernooi Voorwaarts

Twello- Nog enkele dagen en dan barst het Beachhandbal geweld in Twello aan de Laene weer los. Voorwaarts organiseert wederom van 24 tot en met 26 mei drie dagen lang haar eigen NK Beachhandbal kwalificatietoernooi voor de leeftijdscategorie√ęn D, C, B, A en Dames. Tijdens dit NK kwalificatietoernooi nemen maar liefst meer dan 30 teams deel uit heel Nederland met als doel zoveel mogelijk punten te halen voor de ranking en dus plaatsing voor de NK finales gedurende het weekend van 6 en 7 juli in Stadskanaal.

De beste acht teams per leeftijdscategorie zijn automatisch geplaatst voor dit NK en strijden om de Nederlandse titel. Het kwalificatietoernooi van Voorwaarts maakt onderdeel uit van de Beachtour 2024 die momenteel in volle gang is.

Het evenement aan de Kerklaan 2A in Twello, dat onder aanvoering van Jesse van Delsen wordt georganiseerd, start op vrijdagavond 24 mei om 18.00 uur met de jongste categorie (D). De finales deze avond worden verwacht tussen 20.00 en 21.00 uur. Gedurende de zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur spelen de C en B teams haar wedstrijden en op zondag strijden de A meiden en Dames om de titel in Twello. Op beide dagen worden de finalewedstrijden tussen 15.30 en 17.00 uur gespeeld.

Momenteel zijn vele vrijwilligers drukdoende om de laatste voorbereidingen te treffen om aan alle toernooi eisen te voldoen. Het wedstrijdschema is inmiddels bekend en gedeeld met de deelnemende teams. Bezoekers kunnen het wedstrijdschema ook raadplegen door het downloaden van de Tournify app en dan te zoeken op NK kwalificatietoernooi Voorwaarts. Het Beach handbaltoernooi vindt gelijktijdig plaats met het Twellolands volleybal evenement. Gedurende het toernooi is er veel vermaak voor jong en oud. Voorwaarts trekt weer alles uit de kast om er een fantastisch sportief en bovenal gezellig weekend van te maken. Kom genieten van fantastisch Beach handbal en vier na afloop van de wedstrijden een gezellig feestje. Aan muziek en de inwendige mens wordt uiteraard gedacht.

woensdag 22 mei 2024

Deel dit bericht