Onne Verheul wint dressuur en vaardigheid op ARK

Klarenbeek- Afgelopen zaterdag werd er in park Berg en Bos de ARK (Apeldoornse Ruiter- en Menkampioenschappen) verreden. Iedere menner en ruiter die woonachtig is in de gemeente Apeldoorn mag daar strijden om de titel Apeldoorns Kampioen. De wekker ging al om half 6 en rond 7 uur vertrok Onne Verheul uit Klarenbeek (uitkomend voor Deventer ’85) met zijn pony’s richting het mooie terrein midden in Berg en Bos.

Als eerste was de vaardigheid aan de beurt. Met Kompas Gerwin reed hij een foutloos parcours, maar in de barrage viel boven op de heuvel helaas balletje 4. Met Miracle’s Easy Ysabelle reed hij een foutloos parcours en de snelste foutloze barrage van de dag.

’s Middags volgde de dressuur. Met Ysabella reed hij een keurig winstpunt in de klasse B en met Gerwin reed hij in de M dressuur zelfs twee winstpunten met 195 punten.

Tijdens de parade waarin alle menners en ruiters te paard zich opstellen op het middenterrein, werd Onne met Ysabella naar voren geroepen om de eerste plaats in de vaardigheid in ontvangst te nemen en later met Kompas Gerwin om de eerste plaats in de dressuur uitgereikt te krijgen.

Als kers op de taart werd hij ook nog naar voren geroepen om met Kompas Gerwin een extra prijs uitgereikt te krijgen voor de hoogste punten in de dressuur.

Het was een schitterende zonnige dag op een mooie locatie met mooie paardensport.

woensdag 19 september 2018

Deel dit bericht