Ontmoet een Skeeler Kampioen: Ewald Van Brussel deelt zijn Succesverhaal

Wilp- Op vrijdag 8 september 2023 staan sportliefhebbers en nieuwsgierigen in de gemeente Voorst een unieke ervaring te wachten. Het welbekende Zozijn opent die dag haar deuren voor een bijzonder evenement waarin iedereen de kans krijgt om gratis kennis te maken met de wereld van skaten, en wel vanuit het perspectief van niemand minder dan Ewald Van Brussel, een inspirerende skeelerkampioen. Van Brussel, een trotse inwoner van Twello, heeft onlangs een zilveren medaille behaald tijdens de Special Olympics World Games 2023 in Berlijn, het grootste inclusieve sportevenement ter wereld.

De ochtend van 8 september zal volledig in het teken staan van de ervaringen van Ewald Van Brussel tijdens het wereldkampioenschap. Hij gaat jullie mee nemen in zijn verhaal naar het WK toe, inclusief zijn hoogte punten en uitdagingen die hij onderweg heeft ervaren. Ook hoe het voelde om te skeeleren in de ambiance van de Special Olympics World Games.

Naast het delen van zijn verhaal en ervaringen, zal Ewald Van Brussel ook zijn skeelervaardigheden demonstreren. Van het maken van vloeiende bochten tot het bereiken van zijn indrukwekkende topsnelheid, aanwezigen zullen getuige zijn van de vaardigheden die hem tot een kampioen hebben gemaakt.

Deze unieke trainingssessie wordt georganiseerd in samenwerking tussen Zozijn en Voorst Actief, beide organisaties zetten zich in voor inclusieve sportkansen en het bevorderen van participatie voor mensen met verschillende vaardigheidsniveaus. Het evenement belooft niet alleen leerzaam te zijn, maar ook uitermate vermakelijk.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om de workshop bij te wonen op vrijdag 8 september 2023, van 10:30 uur tot en met 12:00 uur. Het evenement vindt plaats op het terrein van Zozijn ‘locatie ‘Het Vierhuis’, gevestigd te Wilp. Opgeven is niet nodig.

woensdag 6 september 2023

Deel dit bericht