Ook op eigen concours winstpunten en prijzen voor Oortveldruiters

EMPE/KLARENBEEK- De Oortveldruiters organiseerden de 2e selectiewedstrijd voor de regio kampioenschappen. Op zaterdag voor de paarden, op zondag voor de pony’s. Er werd door leden van de Oortveldruiters weer goede resultaten neergezet.

Eva van der Weerd won met Happy spring zowel de klasse BB springen als de klasse B springen, zij kreeg 80 stijlpunten van de jury en sprong foutloos. Een 5e prijs in de klasse B was voor Caithlynn Hoop met Por Ti Sere. Zij sprong foutloos en een foutloze barrage even als Daphne Nederhoed met de nog jonge Iron man, zij viel buiten de prijzen.Dan de dressuur.

In de klasse Z1 verdiende Lisa Sanders met Findsley 220 en 211,5 punten en in de selectie proef een 1e prijs. Joritha Bruntink blijft ook maar scoren. Nu werd ze met Toscane twee keer 1e met 198 en 182 punten in de klasse M2. Iris Braam kon in de selectie proef klasse L1 ook het oranje lint ophalen met 194,5 punten. Voor Kirsten Boogman was er met Clooney een 4e prijs met 190 punten. Verder werden er winstpunten gereden door Cindy Boscamp met Caydo, Anusca Grönloh met Twitter, Jildou Bekkers met Navarro, Linda Buunk met Betrina, Eveline Hoogstad met Feline, Caitlin Westerwoudt met Carlos, Brenda Xhofleer met Fleur, Eline van Roemburg met Tyson en Corine Smies met Fatboy.
Bij de pony’s ook veel winstpunten. Sophie van Rooij met Beike, Karlijn Reinders met Lady Elegance, Lysanne Goedkoop met Jordy, Jikke Verwaijen met Happy, Britt Verwaijen met Ghalid, Amy Xhofleer met Bailize en Isa Muller met Ghalid, de leenpony van Britt. In de Selectie proef verdiende Karlijn Reinders met Lady Elegance met 195 punten de 6e prijs. In het springen klasse BB cat. D reed deze combinatie een foutloze rit en werd daarmee 2e. Kim Verwaijen verdiende in de klasse BB cat. C de 2e prijs en in de klasse B cat. C de 3e prijs. Voor de hoogste score van de dag van de Oortveldruiters was er een mooie deken, bij de paarden gewonnen door Joritha Bruntink en bij de pony’s door Isa Muller.
Er deden ook nog negen Bixie ruitertjes mee, waarvan drie Oortveldruiters, die straks door kunnen gaan groeien naar de officiële wedstrijden. Naast hun punten kregen zij ook nog een extraatje mee. Ook werd tijdens het concours nog een actie opgestart om de kosten van een nieuw dak voor de manege, dat door hagelschade zodanig is toegetakeld, dat er een heel nieuw dak op moet, bijeen te krijgen. De verzekering dekt wel de schade, maar niet het hele dak.

woensdag 21 juni 2017

Deel dit bericht