Op zaterdag 12 mei start het eerste Isidorushoeve tennistoernooi. Tennisclub Teuge en Hoveniersbedri

Twello- Trias 1 – Smash `70 1. Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Trias – Smash op het programma. Smash, koploper van de 2e Klasse had nog maar een paar punten nodig voor het kampioenschap. Het team uit Hattem begon voortvarend aan de wedstrijd. Loes van de Kamp en Levi van Hunnik werden jammerlijk genoeg voor het thuispubliek verslagen. Femke van Schaik wist in haar eerste partij nog wel de spanning ietwat terug te brengen. Echter in de daaropvolgende wedstrijden wist vaak Smash aan het langste eind te trekken. Dit hield in dat het team uit Hattem uiteindelijk 1 wedstrijd voor het einde van de competitie al kampioen werd. Eindstand wedstrijd: 2 – 8.

Trias 5 – Trias 2

Een tafel verderop stond er een echte kraker op het spel. Kian Broekers, Stijn Kamminga en Quinten Gerritsen namen het namens Trias 2 op tegen Millan Munning, Boris Horstink en Mees Snoek namens Trias 5. Kian gaf na het eerste startschot direct een sein af door zijn eerste partij te winnen. Vervolgens wisten ook zijn teamgenoten er een spektakel van te maken. Uiteindelijk werden alle wedstrijden door het tweede team van Trias gewonnen. Dit bracht hen uiteindelijk het welverdiende kampioenschap. Eindstand 0 – 5.

Trias 4 – Entac 1

Het duo Joep Kamminga en Sem Zweers speelden afgelopen zaterdag tegen Entac uit Enschede. Het team uit Twente begon sterk aan de wedstrijd. De eerste partij werd door hen gewonnen. Vervolgens wist Sem ervoor te zorgen dat Trias weer langszij kwam. Nadat de dubbel werd verloren wist dit keer Joep ervoor te zorgen dat het weer gelijk werd. In de laatste partij moest het team uit Twello toch hun hoofd buigen voor de spelers uit Enschede. Eindstand 2 – 3.

woensdag 18 april 2018

Deel dit bericht