Pannaveld en hoofdveld sv Terwolde officieel geopend

Terwolde- Zondag 6 september j.l. zijn beide nieuw/hernieuwde velden van sv Terwolde officieel geopend. De voorzitters van respectievelijk de sv Terwolde en de Vrienden van Terwolde hebben voorafgaand aan de opening een woordje gericht aan de genodigden en aanwezigen.

In beide toespraken kwam goed naar voren dat er vele werkzaamheden zijn verricht door de leden van de sv Terwolde. Rondom het ruime overdekte terras, in verband met de gewenste afstand, waren flipovers geplaatst met daarop een fotocollage van beide projecten. Van het begin van de werkzaamheden tot aan het resultaat. Op de website www.svterwolde.nl zijn de foto’ s van de werkzaamheden nog te zien. De officiële opening van beide velden werd verricht door een aantal jeugdleden van de club door symbolisch een blauw witte slinger door te knippen.

Pannaveld
De Vrienden van Terwolde hebben vorig jaar tijdens het 100 jarig jubileum van de sv Terwolde een panna veld aangeboden aan het bestuur van de club. De start van de werkzaamheden vond plaats op 1-6-2020 en op 11-07-2020 waren de werkzaamheden afgerond.

Renovatie Hoofdveld
De werkzaamheden zijn op 03-08-2019 gestart en op 11-04-2020 waren de werkzaamheden op en rondom het veld afgerond. Het veld ligt er nu echt als een biljartlaken bij. Gelooft u het niet, kom dan gerust een keer bij de sv Terwolde kijken.

woensdag 16 september

Deel dit bericht