Periodekampioen en oudste Eagles-jeugdteam spelen thuis in Twello

TWELLO- Op sportpark Zuiderlaan in Twello komen zaterdag de twee oudste jeugdteams van Go Ahead Eagles in actie. Voor Go Ahead Eagles Onder-19 staat in de Tweede Divisie A een belangrijk duel tegen DVS ’33 O19 op het programma. Go Ahead Eagles Onder-17, dat zich afgelopen zaterdag tot periodekampioen kroonde in de Tweede Divisie A, speelt tegen mede-titelkandidaat AFC 34 O17.

Go Ahead Eagles Onder-19 liet het onlangs na om de aansluiting te behouden bij de topploegen van de Tweede Divisie A en moet daardoor in de achtervolging. De achterstand op koploper Hercules O19 bedraagt vier punten en dat betekent dat Go Ahead Eagles Onder-19 zich komende zaterdag geen puntenverlies mag veroorloven als DVS ’33 O19 de tegenstander is in Twello.

Go Ahead Eagles Onder-17 heeft de titelaspiraties zeker nog niet in de ijskast gezet en speelt zaterdag een duel tegen mede-titelkandidaat AFC 34 O17. De club uit Alkmaar staat op de derde plaats in de Tweede Divisie A en heeft drie punten minder dan koploper Go Ahead Eagles Onder-17, dat de ongeslagen reeks in thuiswedstrijden ook aankomende zaterdag wil uitbreiden.

Voor Go Ahead Eagles Onder-15, kampioen van de Eerste Divisie-laag, staat zaterdag een uitwedstrijd tegen Almere City FC O15 op het programma. Go Ahead Eagles Onder-13 reist af naar sportpark Middenmeer in Amsterdam om het daar in de Eerste Divisie-hoog op te nemen tegen Zeeburgia O13.

Programma Go Ahead Eagles Voetbalopleiding

Zaterdag 23 november

Tweede Divisie A (13:00 uur*, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O19 – DVS ’33 O19

Tweede Divisie A (11:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O17 – AFC 34 O17

Eerste Divisie-laag (12:00 uur, sportpark Fanny Blankers Koen, Almere)

Almere City FC O15 – Go Ahead Eagles O15

Eerste Divisie-hoog (10:15 uur, sportpark Middenmeer, Amsterdam)

Zeeburgia O13 – Go Ahead Eagles O13

* Houd voor de definitieve aanvangstijd van Go Ahead Eagles O19 – DVS ’33 O19 de website van Go Ahead Eagles in de gaten: www.ga-eagles.nl.

woensdag 20 november

Deel dit bericht