Prachtig slotstuk in mooie biljart week

Teuge- De leden van Biljartvereniging Teuge hadden weer alle registers open getrokken om er een paar mooie biljartavonden van te maken voor leden en sponsoren van de vereniging. Beide dagen waren gevuld met het maximaal aantal spelers die de club een warm hart toedragen. Ook de toeschouwers genoten met volle teugen van het 10 over rood biljartspektakel.

De beide voorwedstrijden, op woensdag- en donderdagavond, werden een ware uitputtingsslag over de maximale vijftien ronden. Uiteindelijk bleef er mooie mix van biljartspelers over, die er op de slotavond een bloedstollende finale van maakten. Veel ervaren spelers zoals, een Willy Hagen, Henk Gerritsen, Jan Uenk, Jonni Smeenk en Theo Berenschot hebben de halve finale niet overleefd en moesten de finale bekijken vanaf de zijlijn. Het werd een zenuwslopend spektakel, waar uiteindelijk vijf spelers boven kwamen drijven, die om de prijzen gingen strijden. Uiteindelijk was het Johan Buitenhuis die voor Tonnie Keizer en Henne Kerkdijk, er met de eerste prijs vandoor ging.

Jan Drost, Kees van de Pol en Frits Dijk leken ook lange tijd mee te doen voor het ere-metaal, maar konden hun zenuwen niet de baas en moesten afhaken.

De andere finalisten waren Anno Nijhof, Teun Jansen, Edwin Buys en Hans Hagens. Ook zij kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi.

woensdag 11 januari 2023

Deel dit bericht