Promovendus Voorwaarts neemt het op tegen Go Ahead Eagles

Twello- Op dinsdag 2 juli 2019 wordt, om 19.00 uur, afgetrapt bij de voetbalwedstrijd tussen de hoofdmachten van Voorwaarts en Go Ahead Eagles. Een jaarlijks terugkerend evenement op het prachtige sportpark ‘de Laene’. De samenwerking tussen Voorwaarts en Go Ahead Eagles is de afgelopen 10 jaar sterk gegroeid en is zeer hecht. Ook dit jaar is het weer een groot feest om alle zaken rondom deze wedstrijd in goede banen te leiden.

Tijdens deze wedstrijd wordt er bij Voorwaarts afscheid genomen van Niels Pereboom en Matthijs Straatman. Oud-Voorwaartsspeler Samuel Wakana is definitief opgenomen in de selectie van Go Ahead Eagles en zullen we 2 juli dus ook terugzien aan ‘de Laene’.

Voorwaarts Twello is een OMNI-vereniging die met haar sportieve en sociale wortels diep verankerd is in het maatschappelijke leven in Twello en omstreken. Vierhonderd vrijwilligers zetten zich geregeld in om dit in stand te houden. Daar mogen we trots op zijn!

Deze dag kan alleen worden georganiseerd wanneer bestuursleden, vrijwilligers, sponsors en supporters zich samen inzetten om van deze dag een groot succes te maken. Kaarten zijn alleen beschikbaar op de wedstrijddag aan de kassa’s, gelegen bij de hoofdingang en bij de ingang ter hoogte van de Martinuskerk. De kassa’s zijn open vanaf 18.00 uur.

Graag zien wij u op 2 juli op ons sportpark ‘de Laene’ aan de Kerklaan in Twello.

woensdag 12 juni

Deel dit bericht