Reünie sv Terwolde

Terwolde- Dit jaar om precies te zijn 18 mei bestaat sportvereniging Terwolde officieel 100 jaar. De sportvereniging wil het jubileum ook vieren met onder andere oud-leden, oud-trainers en oud- vrijwilligers. De commissie organiseert op zaterdagmiddag 1 juni 2019 een gezellige reünie voor iedereen die in het verleden iets met de vereniging heeft gehad of voor de vereniging heeft gedaan. Ook huidige leden/vrijwilligers zijn uiteraard welkom, de minimum leeftijd voor deelname aan de reünie is vastgesteld op 18 jaar.

Oproep

Voor de reünie die sv Terwolde op zaterdagmiddag 1 juni (tussen 14.00-18.30) aan de Everwijnstraat wil vieren doet de vereniging een oproep aan alle oud-leden om zich vooral aan te melden voor de reünie. Het aanmeldingsformulier voor onze reünie staat op de website. Leden die nog foto’s en verhalen hebben uit de afgelopen 100 jaar zijn uiteraard ook van harte welkom om deze te delen met alle belangstellenden.

Geschiedenis

Sportvereniging Terwolde is een samensmelting van voetbalvereniging TEVEO en gymnastiek – en atletiekvereniging de Spartaan. Door de jaren zijn er nodige sporten beoefend, hierbij valt naast de voetbal en gymnastiek, te denken aan wandelen, korfbal, tafeltennis, volleybal en trimmen.

De jubileumcommissie heeft een feestprogramma samengesteld. Voor het volledige programma verwijzen wij graag naar onze website www.svterwolde.nl. Mocht u meer informatie willen hebben, dan kunt u contact opnemen via Reunie100jaar@svterwolde.nl of bellen met Heidi Kamphuis-Wijngaards en Harry Kamphuis (0571292112).

woensdag 9 januari

Deel dit bericht