Roel Buitenhuis winnaar 10-over-rood regio toernooi 2018 mc de Megafoon

Twello- In de week van 5 t/m 9 februari 2018 hielden we weer bij mc De Megafoon te Twello ons traditioneel ,,Regio 10-over-rood toernooi” voor de 26e keer en wel in ons mooie clubhuis. Er deden deden deze week 85 deelnemers aan mee.

Er waren ook nog enkele afzeggingen wegens ziekte. Elke avond bleven er 5 biljarters over. Zodoende bleven er vrijdag 9 februari nog 20 biljarters over. De aanvang was 19.30 uur voor de halve en hele finale. Het was een mooi toernooi met vele spannende wedstrijden en barrages en daarbij ook heel veel gezelligheid. Er werd ook gezorgd voor de inwendige mens met stukjes kaas en worst.

De halve finales waren ook zeer spannend. Na de halve finales bleven er nog 10 biljarters over. In de finale werd zeer goed gespeeld. De finale werd gewonnen door R. Buitenhuis. De tweede plaats was voor F. Maatman na een barrage met W. Bonekamp, die een derde plaats behaalde.

Er was voor iedereen een prijsje…… in de finaleronde, 1e prijs een hele grote doos met vlees, en een beker, met daarbij de eeuwige roem door middel van een plaatje met zijn naam in de vitrine, 2e prijs een grote doos met vlees, 3e prijs een iets kleine doos met vlees. De 7 verliezers in de finale kregen een rollade.

Alle sponsoren en extra sponsoren worden bedankt: Oliehandel de Croon, Autobedrijf de Croon, Cramer Dakdekkersbedrijf en Moto Fun Leerkes. Iedereen die maar geholpen heeft bedankt voor het slagen van deze biljartweek.

woensdag 14 februari

Deel dit bericht