Schoolhandbaltoernooi één groot succes!

Gemeente Voorst- Op woensdag 13 maart 2024 en 20 maart 2024 heeft team Voorst Actief in samenwerking met handbalverenigingen Voorwaarts uit Twello en Klarenbeek, het schoolhandbaltoernooi voor groepen 5 t/m 8 georganiseerd. Maar liefst 18 teams van groepen 5 en 6, en 15 teams van groepen 7 en 8 van verschillende scholen uit de gemeente Voorst deden mee met het toernooi.

Het toernooi werd gespeeld in twee categorieën: groep 5-6 en groep 7-8. Binnen deze groepen werd er onderscheid gemaakt in poules. Zo was er een jongen/mix poule en was er een meisjes poule. Om de kinderen zoveel mogelijk te laten bewegen heeft de organisatie ervoor gekozen om alle teams zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen.

Tijdens de wedstrijden werd er fanatiek gehandbald. Er werden mooie punten gescoord, maar er vonden ook mooie reddingen plaats. Nadat alle wedstrijden in de poule waren gespeeld, kwam het uiteindelijk aan op de finales.

Bij de groepen 5 en 6 was uiteindelijk Martinusschool Twello 1M de winnaar van de meisjes finale, en Martinusschool Twello 1J de winnaar van de jongens/mix finale.

Bij de groepen 7 en 8 was uiteindelijk Martinusschool Twello 1M de winnaar van de meisjes finale, en De Kleine Wereld 1GM de winnaar van de jongens/mix finale.