Seizoenkaartverkoop Go Ahead Eagles: Deadline Day nadert

Deventer- Nog een kleine week en het is Deadline Day bij Go Ahead Eagles. Dinsdag 30 juni 2020 is namelijk de laatste dag dat seizoenkaarthouders van de club hun huidige plaats(en) in De Adelaarshorst voor het seizoen 2020/2021 veilig kunnen stellen. Er is echter nóg een reden dat 30 juni als Deadline Day aangemerkt kan worden…

Alle supporters die vóór 1 juli 2020 hun seizoenkaart verlengen / bestellen (of dit al hebben gedaan), ontvangen een symbolisch aandenken van Go Ahead Eagles. Als welgemeend bedankje voor de onvoorwaardelijke steun die zij – ook in de huidige onzekere periode – tonen door hun seizoenkaart nu al te verlengen / bestellen. Een geste die de club graag met een uniek aandenken wil belonen.

Mijlpaalprijs

Eind april lanceerde Go Ahead Eagles de seizoenkaartcampagne voor het seizoen 2020/2021. Inmiddels is het aantal van 4.000 seizoenkaarthouders ruimschoots overschreden. Bij het behalen van de volgende mijlpaal van 5.000 seizoenkaarthouders reikt Go Ahead Eagles opnieuw een mijlpaalprijs uit: een exclusief VIP-arrangement.

Heb je je seizoenkaart nog niet verlengd of besteld? Doe dat dan vóór 1 juli 2020 op ga-eagles.nl/wearetheeagles als je zeker wilt zijn van het behouden van je huidige plaats in De Adelaarshorst én een symbolisch aandenken wilt ontvangen.

Eerste training in Terwolde

Gehuld in nieuwe trainingskleding van Stanno betrad de eerste selectie van Go Ahead Eagles vorige week het fantastisch geprepareerde veld van sportpark Woldermarck in Terwolde voor de eerste training van de voorbereiding op seizoen 2020/2021. Helaas dit jaar zonder de aanwezigheid van supporters langs de lijn, gezien de geldende coronamaatregelen. Wel werden de eerste balomwentelingen vastgelegd door een aantal televisie- en fotocamera’s.

“Go Ahead Eagles voelt zich thuis op sportpark Woldermarck”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles, over het traditionele zomerse trainingskamp van de club in Terwolde. “Met dank aan Intermontage en SV Terwolde is alles er altijd tot in de puntjes verzorgd. Het is heerlijk vertoeven daar. Complimenten ook aan de gemeente Voorst, die zich positief heeft opgesteld om ook dit jaar het trainingskamp in Terwolde mogelijk te maken.”

Een uitgebreide samenvatting en foto’s van de eerste training zijn te vinden op de Facebook-pagina van Go Ahead Eagles (facebook.com/gaeagles).

woensdag 24 juni

Deel dit bericht