Spannende tennispartijen en veel gezelligheid op Ooievoorstoernooi

Voorst- De coronacrisis heeft niet kunnen voorkomen dat het jaarlijkse open Ooievoorstoernooi van de Voorster Tennisclub (VTC) wederom op een zeer geslaagd evenement is uitgelopen. Zelfs de ooievaar die afgelopen week geregeld neerstreek op zijn of haar post schuin achter baan vier kon dit beamen.

De toernooicommissie had er alles aan gedaan om het toernooi volgens de geldende coronaregels te laten verlopen. Zo moest iedereen zich bij aankomst op het park aan de Beelelaan registreren, stond er desinfecterende handgel klaar en gold in het clubhuis een duidelijke looproute.

Op de vijf banen van de VTC werden in totaal 96 wedstrijden gespeeld door 87 spelers uit onder meer Deventer, Gorssel, Vorden, Eibergen, Amersfoort, Zutphen, Warnsveld, Otterlo en Voorst. Toeschouwers kregen veel spannende partijen voorgeschoteld en konden zich, net als de deelnemers zelf, dagelijks laven aan heerlijke hapjes. Dit laatste was met name te danken aan diverse lokale ondernemers en bedrijven die als sponsoren optraden.

Met zijn grote muzikaliteit en gevarieerde repertoire zorgde muzikant - en fanatiek tennisser - Guido van Heuvelen uit Voorst vrijdag voor een extra sfeervolle avond. De sportief verlopen en zeer gezellige finaledag was zondag een waardige afsluiting van het Ooievoorstoernooi 2020.

woensdag 16 september

Deel dit bericht