Sponsoren tekenen bij Voorwaarts volleybal

Twello- Voorwaarts volleybal heeft drie sponsoren welkom mogen heten binnen de club. Overmars adminstraties, Multi-graphics en Papillon Teelen hebben hun handtekening gezet onder een 3-jarige verbintenis. Waar Overmars een oude bekende is van de afdeling, zijn Multi-graphic en Papillon Teelen nieuwe sponsoren. Met name de sponsoring door Papillon Teelen bij de meisjes A1 van Voorwaarts zorgt voor een professionele en mooie uitstraling van dit talententeam. Antoinette Teelen, eigenaresse van Papillon Teelen is al jaren een trouwe supportster van haar dochter. 

Nu de meiden bezig zijn met de laatste jaren in de jeugd, vond Antoinette het tijd om de meiden volledig in het nieuw te steken. Shirts, trainingspakken, tassen, aan alles is gedacht. Papillon Teelen is een bedrijf dat sinds 2008 actief is met het verzorgen van cursussen binnen de gezondheidszorg. Denk hierbij aan EHBO, BHV en reanimatie. Kijk voor meer informatie op: papillon-teelen.nl.
Overmars administraties is jarenlang een trouwe sponsor geweest van Voorwaarts volleybal. Na enkele jaren afwezigheid vond Louis Overmars het leuk om het derde herenteam van zijn zoon te voorzien van inloopshirts en mooie tassen. De shirts zijn namelijk al bedrukt met sponsor Buitink. Overmars administraties is al jarenlang een bekend allround administratiebureau in de Stedendriehoek. Multi-graphic.nl is een nieuw gezicht bij Voorwaarts. Het is een jong, energiek bedrijf waar u terecht kunt voor al uw reclame-uitingen zoals drukwerk, dtp & grafische vormgeving, promotiemateriaal en nog heel veel meer. Multi-graphic is naast BSN, een tweede sponsor op het shirt van heren recreanten 2, wat uitkomt in de hoogste recreantenklasse. Voorwaarts is erg blij dat de drie sponsoren zich verbonden hebben aan Voorwaarts en de afdeling volleybal in het bijzonder. Zonder sponsoren is het onmogelijk om datgene te bieden wat volleyballen bij Voorwaarts zo bijzonder maakt.

woensdag 15 april 2015

Deel dit bericht