Sportactiviteiten Voorwaarts

Twello- De tijd van smoesjes is voorbij. Zo weten inmiddels de mannen van de Men’s Fitness Bootcamp, die elke maandagavond door Karin Visser worden getraind. Die blessure, te weinig tijd of ‘ik doe al genoeg’, vallen direct weg nadat je een keer geweest bent. De maandagavond van 20.00-21.00 uur is voor een groep mannen al ingeruild voor een functionele avond, waar ‘op maat’ bewegen en trainen voorop staat. Karin is geschoold om de oefeningen aan te passen op jouw niveau en wensen.

Elke les staat in het teken van conditietraining, oefeningen om de core te versterken en wordt aangevuld met en fun-element. Maandagavond van 20.00 uur-21.00 uur in de gymzaal van het oude Veluws College. Aanmelden en meer informatie is te vinden op onze website www.voorwaartstwello.nl/gymnastiek/.

YOGA op vrijdagochtend
Elke vrijdagochtend kan je van 09.00-10.00 uur de (werk)week afsluiten en het weekend starten in een zaal met rustige muziek onder begeleiding van onze professionele docente Yvonne Stegeman. Samen met een kleine groep andere vrouwen kan je elke week in het Kulturhus in Twello genieten van een Hatha YOGA les. Er is nog plek voor beginners en gevorderden. Kom ook stretchen, ontspannen en werken aan een fijne ademhaling. Elke les wordt afgesloten met een rustige meditatie. Aanmelden en meer informatie is te vinden op onze website www.voorwaartstwello.nl/gymnastiek/.

woensdag 9 september

Deel dit bericht