STERRE BUYTENDIJK EN TYRZA VAN MAANEN CLUBKAMPIOENEN PPSV BUSSLOO

Bussloo- Op 30 september werd met stralend weer een gooi gedaan naar de titel clubkampioen 2018. De dag begon met de dressuur. Maar liefst 19 combinaties in de klasse B t/m Z1 verschenen in de ring om hun beste beentje voor te zetten.

Een eerste prijs in de klasse B dressuur was er voor Sterre Buytendijk met haar pony Lento’s Alto’s B. In de klasse L1/L2 was de eerste prijs wederom voor Sterre, dit keer met haar pony Nelson. De klasse M/Z werd gewonnen door Iris Hengeveld met haar pony Fokus. Dressuurkampioen pony’s was ook Sterre Buytendijk! Bij de paarden was er in de klasse B dressuur een eerste prijs voor Angelique Walgemoet met Alfa van Steenbergen. Vera van der Sluis mocht met Giana de eerste prijs in ontvangst nemen in de klasse L1/L2. De eerste prijs in de klasse M1/M2 werd gewonnen door Tyrza van Maanen met Jimmy Choo. Vera wist de hoogste punten in de dressuur te behalen wat haar de titel dressuurkampioen paarden opleverde!

In de middag werd er onder leiding van Anton Haarman parcours gebouwd. Iedereen mocht twee parcoursen rijden en de foutlozen streden om de eerste plaats in de barrage. Een eerste prijs in de klasse BB/B springen pony’s was er voor Fleur Klein Swormink met Mischa. In de klasse M springen was het Sterre Buytendijk met Lento’s Alto’s B die er met de eerste prijs van door ging. Ook bij het springen mocht Sterre zich opstellen als springkampioen pony’s. Bij de paarden waren er in de klasse BB/B twee prijzen. De tweede prijs was voor Angelique Walgemoet. Dit keer met Stefan van de Langeberg. De eerste prijs ging naar Lineke Velderman met Haby Bowdy. De eerste prijs in de klasse L springen was voor Tyrza van Maanen met Jimmy Choo. De titel springkampioen paarden ging naar Lineke met Haby Bowdy!

Door al deze mooie resultaten mag Sterre Buytendijk zich clubkampioen pony’s 2018 noemen. Tyrza van Maanen wist haar titel goed te verdedigen en mag zich ook dit jaar weer clubkampioen paarden 2018 noemen!

woensdag 10 oktober

Deel dit bericht