SV Terwolde 1 - Heeten 1 (beker)

Terwolde- Op deze wel zeer regenachtige zondag moest SV Terwolde thuis op eigen terrein aantreden voor de derde bekerwedstrijd op rij tegen S.V. Heeten. Al in de 15e minuut wist Heeten de 0-1 te scoren via een hoekschop die er maar zo in kon draaien wat eigenlijk niet had gemogen.

In de 32e minuut scoort Heeten alweer via een hoekschop de 0-2. Dit keer werd de bal vanuit deze corner knap in de verste hoek gekopt.
Kort daarop in de 33e minuut wordt Terwolde geholpen door de paal gelukkig behoed voor een nog grotere achterstand. daarna gingen beide ploegen tot op het bot natgeregend de kleedkamer in.
Na aanvang van de tweede helft wist Terwolde direct al gevaarlijk te worden via een schot op doel vanaf de zestien die amper geblokt kon worden.
In de 52e minuut antwoorden de gasten daar al zeer snel op met een volgende treffer en stond het ineens alweer 0-3 voor Heeten. Nog geen twee minuten later in de 54e minuut wist Swen van Voorst vanuit een voorzet vanaf links de bal koeltjes in te schieten, waarmee hij de achterstand wist te verkleinen tot 1-3. Na dit doelpunt bij een volgende aanval wordt Swen van Voorst net buiten de zestien getorpedeerd door de keeper van Heeten die er nota bene met een reprimande vanaf kwam wat in de ogen van de thuisploeg totaal niet terecht was. In de 62e minuut kwam Terwolde op een 2-3 stand door een assist van Swen van Voorst die bij Sem Gerritsen terecht kwam en die de bal fraai in de verste hoek wist te schieten.

Hierna volgden er in een kort tijdsbestek nog diverse aanvallen van Terwolde die allen helaas vroegtijdig doodliepen. In de 68e minuut wordt vanuit een aanval van Heeten een schot op het doel van Terwolde knap geblokt door Guido Kelly, de keeper van SV Terwolde echter in tweede instantie werd deze alsnog door Heeten in het doel geschoten wat de 2-4 betekende. Daarna kwam Heeten nog één keer voor het doel van Terwolde waarbij wederom een schot op het doel werd afgeslagen en tot een hoekschop werd verwerkt. Deze hoekschop die goed voorkwam werd in één keer gesloft door een speler van Heeten die maar ternauwernood over ging. Gelukkig was dat het einde van de wedstrijd waarbij iedereen zich snel warm kon douchen na zo’n kletsnatte wedstrijd. Hiermee zit het beker toernooi er voor Terwolde op en gaan we volgende week zondag de competitie starten met de eerste wedstrijd thuis tegen Go Ahead Deventer. Wij zien jullie dan graag op ons sportcomplex de Woldermarck.