SV Terwolde O19-1 kampioen voorjaar

Terwolde- Op woensdag 6 juni stond de laatst competitie wedstrijd van het seizoen voor Terwolde onder 19 jaar op het programma. Het team onder leiding van trainer - leider Thomas Leurink was het seizoen in een kampioensstrijd verwikkelt met Groen Wit uit Apeldoorn en Schalkhaar.

Sv Terwolde O19-1 kampioen voorjaar 2018; staand v.l.n.r: Thomas Leurink, trainer-leider, Wi-Jan Kleiboer, Jurre Lueks, Sjoerd vd Brul, Robin van Welie, Jeffrey Kruitbosch, Sven van Voorst, Bosse Haak, Pelle Kools. knielend v.l.n.r: Daan Hietbrink, Pim Albers, Roy Koers, Jorn Boom, Julian Gerrits, Peter Kingma.

Toen Terwolde vier weken gelden Groen Wit in Apeldoorn met 0-2 versloeg bleef er nog maar één concurrent over. Terwolde won ook de beslissende tweestrijd met Schalkhaar weliswaar met miniem verschil (2-1). Door dit resultaat was de KNVB genoodzaakt om het duel SV Terwolde - ABS opnieuw vast te stellen want de KNVB had deze wedstrijd al als vervallen beschouwd. Deze wedstrijd moest en zou de beslissing geven wie zich kampioen mocht noemen van dit seizoen. Terwolde begon zeer nerveus aan de wedstrijd misschien hadden ze niet op zo veel publiek gerekend. Onder een stralende zon werd er ‘s- avonds om 19:30 uur afgetrapt. De wedstrijd werd in zeer goede banen geleid door scheidsrechter Oscar Hietbrink en dit mag ook wel eens in een verslag benoemd worden. Terwolde wist de wedstrijd naar zich toe te trekken en gaandeweg de wedstrijd werd het gevaarlijker en kreeg het kansen. Uitslag 2-0 in het voordeel van de thuisclub dus de buit was binnnen. Compliment aan Thomas en de jongens van dit team want deze jongens hebben na de winterstop allen zo’n 20 wedstrijden gespeeld 10x in hun reguliere team en vervolgens hebben ze zondags diverse malen acte de presance gegeven in diverse andere elftalllen. Na dit seizoen zullen de spelers overgeheveld worden naar de senioren.

woensdag 20 juni 2018

Deel dit bericht