SV Twello B2 kampioen

TWELLO- In de eerste helft met een 0-1 achterstand de rust ingaan. In de tweede helft deze weten om te buigen tot een 2-1 voorsprong. Vlak voor tijd komt de tegenstander weer op gelijke hoogte: 2-2. Het bleef spannend tot de allerlaatste minuut in de wedstrijd tussen SV Twello B2 en Groen Wit B5.

Aan de Zuiderlaan werd tot ver in de extra tijd gestreden om het kampioenschap in de vierde klasse. SV Twello en Groen Wit konden beide in deze wedstrijd de titel opeisen en streden tot de laatste seconde. Een gelijkspel was voor SV Twello genoeg voor de titel. Er ging een luid gejuich op toen scheidsrechter Dennis Schreurs voor het laatst zijn fluitsignaal liet horen. Een zucht van verlichting was langs de lijn te horen. De toeschouwers aan de Zuiderlaan konden met een tevreden gevoel de warmte van de kantine opzoeken; de spelers een welverdiende warme douche. Het bleef daarna nog lang onrustig…

In een herfstachtig, mistig Twello werd de titel behaald door Sander Boerkamp, Menno Sterk, Jarno Middelbrink, Tim Gerrits, Jorn Oosting, Thomas van Kooten, Jelle Timmermans, Leon van Hell, Freya Dolman, Casper van Kooten, Ruben Hulsebos, Siebe van Heerde, Denzel van de Sluis, Quinten Romein, Alex van Gemund en Stan Tempelman. Trainers: Andrew Hietbrink en Roy Jansen. Begeleiding: Henk Jan Wassink, Arjon Middelbrink en Piet Oosting.