SV Twello O21 tegen Nederlands Doven Elftal

Op woensdag 14 maart spelen de jongens van SV Twello U21 tegen het Nederlands Doven Elftal. De wedstrijd stond eerst gepland in januari, maar door omstandigheden kon deze wedstrijd niet doorgaan.

Het Nederlands Doven Elftal is momenteel bezig met de voorbereiding voor het EK in 2019 in Griekenland. Op 5 mei moeten zij hun 2e interlandwedstrijd spelen thuis tegen Rusland. Bij het Nederlands Doven Elftal speelt ook Tjandé Syaranamual mee. Dit is een speler van onze eigen club!

Tevens zijn zij heel erg druk op zoek naar nieuwe spelers en vooral naar sponsoren. Aangezien ze niet de middelen hebben van het “grote Oranje” zullen ze veel steun nodig hebben om alles te kunnen bekostigen.

Tijdens deze wedstrijd zal er geen entree geld geheven worden, maar het zou een geweldig idee zijn om dit Nederlands Elftal te steunen door een vrijwillige bijdrage te geven!

Komen jullie allemaal kijken naar deze leuke wedstrijd? Aanvang wedstrijd: 19.30 uur aan de Zuiderlaan te Twello.

Willen jullie meer weten over het Nederlands Doven Elftal, lees dit dan op hun site: http://www.kndsb.nl/1763/dit-is-de-weg-naar-griekenland-voor-nederlands-elftal

woensdag 7 maart

Deel dit bericht