SV Twello sportmiddag op Koningsdag

Twello- SV Twello laat op vrijdag 27 april op het marktplein in Twello zien wat ze in huis heeft waarbij de jeugd kan meedoen met verschillende onderdelen van Turnen, Dansen, Ritmische Gym, Freerunning, Basketbal en Voetbal. De organisatie nodigt iedereen uit om in beweging te komen.

Het programma begint vanaf 13.00 uur. Vanuit afdeling gymnastiek zal er een vertegenwoordiging zijn vanuit verschillende disciplines. Op ieder uur wordt gestart met een demo turnen waarbinnen zowel de dames als de heren hun talenten laten zien. Hierna kunnen bezoekende kinderen hun talenten ontdekken op o.a. de tumblingbaan en het beweegplein waar ook de Freerunnen en Ritmisch Gym vertegenwoordigt zullen zijn. Op ieder half uur kan er genoten worden van een dansdemo of workshop. Bezoekende kinderen en ouders kunnen bij de workshop deelnemen en bij de demo van de koningsdans kan toch niemand stil blijven staan?

Voor de kleine sporters organiseert de Basketball een challengeparcour beter bekent als de skills challenge. Hierbij gaat het erom zo snel mogelijk een technisch parcours af te leggen. Men leert onder andere dribbelen, passen en schieten. Vanaf 14.30 uur is voor de kinderen vanaf 10 jaar 3vs3 streetball. Hier wordt door twee teams van drie spelers tegen elkaar gespeeld. De wedstrijden spelen zich af op een half basketbalveld op één basket. Een snelle en fanatieke variant van Basketball waarbij men meer probeert te scoren dan de tegenstander.

Bij het Voetbal kan men meedoen met stropdas schieten. Bij het spel stropdasschieten moet de de bal door de buik van een opblaasbare keeper geschoten worden. Bij het Doelschieten met gaten (punten) scherm moeten de voetballen door de gaten geschoten worden. En bij de snelheidsmeter moet men zo hard schieten als men kan op het doel.

Als je na afloop ook geïnteresseerd bent om een keer mee te doen met een echte training, dan kan je je op Koningsdag opgeven. Je ontvangt dan een leuke goodiebag.

Kortom, op Koningsdag wordt het marktplein een actief plein en waar je kan zien wat je bij SV Twello allemaal kan doen. Het programma duurt tot 16.00 uur.

woensdag 18 april 2018

Deel dit bericht