sv V en L gaat verfrissend en ambitieus het nieuwe jaar in.

De VECHT- Op 5 januari trapte sv VenL het nieuwe jaar af met de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Naast het overbrengen van de ‘beste wensen’ hield onder meer burgemeester Jos Penninx een aanmoedigend woord en werd formeel de contractverlenging van hoofdtrainer Erwin Elders bekrachtigd. Ook werd o.a. jubilaris Theo Bonekamp in het zonnetje gezet voor zijn maar liefst 60-jarig lidmaatschap bij de sportvereniging op De Vecht. Ging VenL afgelopen jaar al als eerste voetbalvereniging over op LED-veldverlichting, voor 2020 wordt door Interim-voorzitter Arno Dolman tevens het plaatsen van zonnepanelen aangekondigd.

De stemming was dus uiterst positief te noemen.

Temeer omdat 2019 op sportief gebied fraai werd afgesloten met een kampioenschap voor de JO-15-1 en het promoveren van de JO-13-1 naar de Eerste Klasse KNVB. Een knappe en unieke prestatie in de 71-jarige clubgeschiedenis.

De JO-13-1 sleepte en passant ook nog de eerste prijs in de wacht tijdens het 47-ste Pupillen zaalvoetbaltoernooi in het Jachtlust in Twello.

Als slot-akkoord werd officieel het nieuwe logo van de vereniging onthuld.

De nieuwe huisstijl voorziet de club de komende decennia weer van een frisse en sportieve uitstraling en zal gefaseerd op alle tenue’s worden ingevoerd.

Kortom, er waren genoeg redenen om positief gestemd op het nieuwe seizoen te proosten.

Foto: Theo Bonekamp 60 jaar lid, poserend voor het nieuwe logo van VenL

Foto: PieceofJake

woensdag 8 januari 2020

Deel dit bericht