Sv V en L viert 75 jarig bestaan

De Vecht- Dit jaar bestaat Sv V en L 75 jaar en dat wordt gevierd in het weekend van 14, 15 en 16 juni. De festiviteiten starten op vrijdagavond 14 juni om 19.00 uur met het officiële gedeelte, met een terugblik en toekomstvisie de receptie voor genodigden.

Aansluitend is er een reünie van 20.00 uur tot 23.00 uur. Hiervoor is een ieder uitgenodigd die op welke manier dan ook in het verleden of nu verbonden is geweest met VenL, of die de vereniging een warm hart toedraagt. Er wordt een film gedraaid en nostalgische spullen tentoongesteld waardoor mooie herinneringen boven komen.

Op zaterdag 15 juni is er een jeugddag, met medewerking van Go Ahead Eagles de kersverse Europa Conference League club, met allerlei andere leuke activiteiten voor de jeugdleden van 10.00 uur tot 15.00 uur. Daarna is het rond 18.00 uur tijd voor het alom bekende traditionele zeskamp, waarbij verschillende teams met elkaar de strijd aan gaan. Aansluitend kan men doorgaan in de tent voor een gezellige feestavond vanaf 21.00 uur met muziek van DJ Remco en een exclusieve, lokale mysterieband, die iedereen kent. Het thema deze avond is in de kleuren van het clubtenue, ROOD/WIT. En het is GRATIS toegankelijk voor iedereen.

Zondag 16 juni, tijd voor het Familie/Vrienden 7 tegen 7 Voetbaltoernooi start om 10.00 uur en de eindtijd is plm. 14.00 uur. In ieder geval op tijd om samen gezellig naar de EK wedstrijd van het Nederlands elftal te kijken op groot scherm. Aansluitend eindigt dit jubileum weekend met de weekend afsluiter met muziek van DJ Roan en zanger Gerard Palts. Hopelijk wordt het een feest om mooie herinneringen te maken, oude bekenden te ontmoeten en wellicht nieuwe vrienden te maken en zo samen te proosten op een mooie toekomst voor Sv V en L. Kijk voor meer informatie over het feestweekend en foto`s op www.jubileumsvvenl.nl

woensdag 12 juni 2024

Deel dit bericht