SV Welsum organiseert deze zomer diverse activiteiten

Welsum- 21 t/m 23 juni 2024: Welsum Open Zomertoernooi. Het is inmiddels een traditie: het Plus van den Hoven Welsum Open Zomertoernooi. Dit jaar is gekozen voor een weekendtoernooi met als gevolg dat je je voor slechts 1 onderdeel kunt inschrijven.

Schrijf je in op www.mijnknltb.toernooi.nl. Daar vind je ook alle verdere gegevens. Wees er snel bij, want de animo voor dit altijd gezellige toernooi is groot.

Zaterdag 6 juli 2024: Welsum Zandhap Beachtennistoernooi

Heb jij zin om een keer met je voeten in het zand lekker te tennissen? Doe dan mee en schrijf je in voor het Welsum Zandhap Beachtennistoernooi 2024. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waar plezier en sport op een fantastische manier samengaan. Iedereen kan meedoen: we hebben een fun- en een advanced-categorie. We spelen dubbel- en mixpartijen en mocht je geen partner hebben, geen probleem, wij koppelen je wel aan iemand. Rackets zijn aanwezig. De wedstrijden worden gespeeld op het beachtennisveld naast onze tennisbanen in Welsum. Je kunt je inschrijven op www.toernooi.nl (Welsum Zandhap Beachtennistoernooi 2024). Daar vind je ook alle verdere gegevens.

Zomertennis – 3 maanden tennissen voor slechts € 35

Voor iedereen die deze zomer (weer) eens wil gaan tennissen, hebben we een leuke aanbieding. Je kunt drie maanden lang (juni t/m augustus) op ons park komen tennissen voor een bedrag van € 35. Je mag dan ook meedoen aan officiële KNLTB-tenniswedstrijden. Maak gebruik van dit mooie aanbod en meld je aan. Voor meer informatie en aanmelden: secretariaat@tenniswelsum.nl of 06-44213104.

Kerklaan 22a, 8196 KW Welsum.

woensdag 22 mei 2024

Deel dit bericht