TAFELTENNISCLINIC VOOR KINDEREN VAN DE FLIERT

Twello- Tafeltennisvereniging TRIAS heeft vrijdag 11 september samen met MJTafeltennis een onvergetelijke tafeltennisclinic verzorgd voor kinderen van de basisscholen van De Fliert. De gymzaal werd omgetoverd tot een tafeltennisparadijs, waarbij de kinderen op kleine, grote en zelfs ronde tafels mochten tafeltennissen. Aan het einde van de dag sloot ook de buitenschoolse opvang Smallsteps aan bij de tafeltennisinstuif.

Het vervolg bij de club
Voor de allerjongsten start tafeltennisvereniging TRIAS met een minicursus van 4 weken op de zondagen 20-9, 27-9, 4-10 en 11-11; altijd van 09:30 uur-10:30 uur bij het TRIASPANT aan Stinzenlaan 89 te Twello. Samen met trainer Bart van der Zanden kunnen kinderen van 6 t/m 10 jaar kennismaken met de eerste beginselen van tafeltennis. De kosten voor de minicursus zijn 5,- euro. Een batje mag je uiteraard lenen. Heb je zin om te kijken of tafeltennis misschien jouw sport is, geef je dan zo snel mogelijk op via jeugdtrainers@ttv-trias.nl. Voor vragen/opmerkingen, kun je hier ook terecht.

Ben je al wat ouder en/of een meer doorgewinterde speler of speelster en is geen tafeltennistafel thuis, in de buurt of op de camping meer veilig voor jou dan kun je natuurlijk ook bij ons instromen tijdens de reguliere groepen op maandag en/of woensdag van 17:30 uur-18:30 uur. We bekijken samen welke groep het beste bij jou past. Kijk voor meer informatie ook eens op www.ttv-trias.nl of onze Facebook pagina.

woensdag 16 september

Deel dit bericht