Tafeltennisvereniging TRIAS beweegt

Twello- Wie heeft er in zijn leven niet een keer getafeltennist? Waarschijnlijk thuis, op school, op de camping of een vakantiepark. Tafeltennis is laagdrempelig en een aantrekkelijk spel voor jong en oud. Steeds meer kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen vinden in Twello en omstreken ook de weg naar tafeltennisvereniging TRIAS.

Een club voor iedereen
TRIAS wil er zijn voor alle tafeltennisliefhebbers in Twello en omstreken om jong en oud met plezier te laten tafeltennissen op een manier die bij hen past. TRIAS is een vereniging waar iedereen elkaar kent. Door de kleinschaligheid is er aandacht voor iedereen. Er heerst een huiselijke, gezellige sfeer waar voor elk lid een plekje is. Bij TRIAS is het niet alleen dat ene uurtje sporten, maar maak je echt onderdeel uit van een vereniging. Op dit moment zijn de leden druk met het voorbereiding van een metamorfose voor de club; het dak moet worden vervangen en ook zijn er plannen voor een frisse wind voor het interieur van de club.

Welpen aan slag
Tafeltennis is best een lastige sport om te leren. Zeker als je nog jong bent is het nog moeilijk de ballen raak te spelen op die hoge tafel met een batje. De trainers van TRIAS gebruiken daarom in de welpengroep (t/m 10 jaar) een speciaal programma. Dit programma is gericht op het leggen van een goede basis voor tafeltennis, maar ook voor andere sporten. De welpen krijgen oefeningen gericht op het stimuleren van onder andere algemene coördinatie, balans tijdens bewegen en balvaardigheid. Hierbij gaat het om het goed en met plezier leren bewegen. Daarnaast worden natuurlijk ook de beginselen van tafeltennis aangereikt met specifiek aandacht voor het samen leren trainen. Om beter te leren tafeltennissen is het van belang om samen te werken met de andere spelers van de groep.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig of tafeltennis ook een sport voor jou is? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken bij het TRIASPANT aan Stinzenlaan 89 te Twello (www.ttv-trias.nl).
Trainingstijden: Welpen: maandag 18:00-19:00 uur en zaterdag 9:30-10:30 uur. Jeugd: maandag 18:00-19:30 uur. Recreanten: woensdag vanaf 20:00 uur. Selectie: donderdag 20:30-21:30 uur.

woensdag 26 april 2017

Deel dit bericht