TC De Schaeck blijft vernieuwen

Twello- Dit weekend start het nieuwe tennisseizoen. Zaterdag is tijdens het openingsfeest een nieuw, fris en eigentijds logo onthuld. Tevens werden Gert Jan Groot Wesseldijk, Henk Horstink, Jan Terlouw en Egbert Klompmaker in het zonnetje gezet als ereleden van TC De Schaeck.

Niemand van TC De Schaeck hoeft ongetraind te starten, want door de nieuwe all weather banen konden leden de hele winter doorspelen. Naast getennist, is er deze winter ook hard gewerkt aan de nog openstaande punten van een grote renovatie. Zo is de parkeerplaats opnieuw bestraat en zijn er een nieuwe keuken en schuifpui geïnstalleerd. De pui geeft de kantine niet alleen extra licht en zicht op de banen, maar ook toegang tot het nieuwe terras.

Zowel binnen als buiten is dus bijna alles vernieuwd. Nu deze metamorfose af is, kon het beeldmerk natuurlijk niet achterblijven.

Wil je lid worden van deze actieve en gezellige vereniging of eerst kennis maken, maak dan gebruik van de aantrekkelijke actie ‘Maak kennis met tennis’. Je kunt dan twee maanden tennissen en vier keer lessen voor een aantrekkelijk bedrag. Stuur voor meer informatie een e-mail naar: ledenadministratie@tcdeschaeck.nl of kom eens gezellig langs.

woensdag 3 april

Deel dit bericht