Teams Voorster Hockey Club gaan als een speer

Twello- De hockeyteams van VHC gaan sinds de zomerstop als de brandweer. Drie teams werden kampioen in hun klasse en nagenoeg alle teams schoven een klasse op. Nieuw hoofdtrainer Joris Vriezen is blij met de ontwikkeling: “De club is de afgelopen jaren druk geweest met een nieuw veld en het renoveren van het clubhuis. Dit jaar zie je meer focus op het hockey zelf.”

Als frisse wind bij de club kan Vriezen daaraan bijdragen. “We gaan meer in thema’s werken dus de teams zullen nog tactischer spelen straks.“ Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de kinderen en volwassenen lekker bewegen en plezier hebben: “Dat zie je aan de opkomst bij de trainingen.” Hij wijst naar buiten, waar het pijpenstelen regent, maar toch tientallen kinderen fanatiek staan te hockeyen: “Ze komen bijna allemaal. Ook bij minder weer.”

Frank Wensink, die in de Technische Commissie van de club zit, is tevreden. “Onze trainers en coaches krijgen veel meer begeleiding en dat zie je weer terug in de ontwikkeling van de teams. Wat je aandacht geeft, groeit.”

Vind jij het leuk om een keer mee te trainen? We hebben teams voor alle leeftijden en instromen kan het hele jaar. Stuur een mailtje naar: werving@vhctwello.nl en wij zorgen voor een hockeystick en een bitje.

Het meidenteam MO10 werkt onder leiding van Joris Vriezen hard aan hun techniek.

woensdag 8 november 2023

Deel dit bericht