Tennisclub Teuge: Davis Cup strijd in volle gang

Teuge- Telkens om deze tijd wordt er een enorme strijd uitgevochten in Teuge. Het tennispark van tennisclub Teuge is weer het podium van de vier Davis Cup teams. Ieder voorjaar wordt er fel gestreden om de cup met het vlaggetje. Al jaren vindt deze competitie plaats. Want ja wie wil deze begeerde beker niet winnen?

De vier teams Andorra, San Marino, IJsland en Liechtenstein, vernoemd naar toonaangevende tennislanden, zijn inmiddels al vergevorderd in deze competitie. Andorra moet nog een forse inhaalslag plegen; ze hebben nog niets gewonnen. IJsland onder de bezielende leiding van de broertjes Postma en Liechtenstein onder aanvoering van Geert Brouwer daarentegen zijn goed op dreef en stevenen recht op de finaleplaatsen aan. Immers de nummers 1 en 2 strijden op zondag 31 maart om de eerdergenoemde felbegeerde cup. Ook San Marino heeft nog kans op de finaleplaats. De komende weken zijn cruciaal voor een goede finaleplaatsing.

De finale die weer ouderwets wordt afgesloten met een overheerlijke maaltijd van Take Off. Zoals gebruikelijk vindt op de finaledag, 31 maart dus, weer de uitreiking van de ledenpasjes plaats (pasjesdag).

Wilt u meer weten over tennisclub Teuge, kijk dan eens op onze website www.tennisclubteuge.nl of wordt volger op onze facebookpagina: Tennisclub Teuge.

woensdag 20 februari 2019

Deel dit bericht