TIEN-OVER-ROOD-TOERNOOI afdeling Biljart van S.C. Klarenbeek wederom enorm SUCCES

KLARENBEEK- Zoals elk jaar organiseert de afdeling biljart van S.C. Klarenbeek het TIEN-OVER-ROOD-TOERNOOI in de eerste volle week van januari en dus ook dit jaar van 6 t/m 11 januari.

Dankzij de inzet en hulp van veel leden van de afdeling biljart en zeker de inzet van de organisatoren: Freek Berenschot, Roel Buitenhuis en Jan Dekker was het ook dit jaar weer een geweldig goed toernooi.

In totaal waren er 197 deelnemers en daar waren de organisatoren duidelijk tevreden over, mede omdat LADIES’ NIGHT door geringe inschrijving voor deelname niet doorging. ERG JAMMER vond de organisatie, hopelijk volgend jaar beter.

Na alle wedstrijden op de avonden en middagen volgde een enerverende strijd op zaterdag, na kwart en halve finales bleven er uiteindelijk 10 spelers over voor de finale en werd Jan Teunissen eerste,

Tonnie Huis in ’t Veld tweede en Bert van Essen derde.

Vervolgens: Tim Vergeer, Niels Mulder, Peter de Valk, Jan Stapelbroek, Hanny van Gortel, Rob van Engeland en Theo Rakhorst.

Allen wonnen een heerlijk en prachtig vleespakket en iedereen kreeg nog een doosje eieren, aangeboden door de familie Hulleman.

woensdag 15 januari 2020

Deel dit bericht