Trias 3 haalt uit in Enschede

Twello- Trias 1 speelde in Apeldoorn tegen de Veluw 2. En dit ging heel erg goed want ze wonnen met 7-3. Mayra wist haar ongeslagen status te behouden en won al haar 3 wedstrijden. Ook het dubbel werd gewonnen en de medespelers zorgden voor de overige 3 punten. Door dit resultaat staan ze aan kop in de 1ste Klasse. Trias 2 speelde een spannende wedstrijd tegen de Veluwe 4. Mees en Floortje wisten 2 partijen te winnen. Kyan wist helaas maar 1 partij te winnen. Hij had de pech om 2 x in 5 games te verliezen maar hij won er ook 1 in 5 games. Helaas ging het dubbel met Mees en Kyan verloren waardoor de einduitslag 4-6 is geworden. Trias 3 speelde in Enschede tegen DTS 3. Stijn, Sylke en Quinten hebben al hun partijen gewonnen. Ook het dubbel met Stijn en Quinten werd gewonnen. Dat betekent een vette 10-0 winst en uiteraard de koppositie in de 5de klasse B. Volgende week de topper thuis tegen Twekkelerveld 2 welke maar 3 punten minder hebben. Trias 4 speelde ook al tegen de Veluwe uit Apeldoorn. Ondanks de uitslag, 7-3 verloren, was het heel spannend. Er zijn maar liefst 4 partijen gespeeld in het maximale aantal van 5 games. Helaas wisten ze hier er maar 1 winnend van af te sluiten. Milan won er 2 en Wes en Ravi wonnen helaas 1 potje. Ook het dubbel met Milan en Wes ging in 5 games naar de Veluwe 6. Het blijft eentonig maar de starters, Trias 5, speelde ook al tegen de Veluwe. Joep was die dag onverslaanbaar en won zijn 2 wedstrijden. Roos verloor helaas haar beide wedstrijden. Hier was wel een spannende 5 games wedstrijd bij welke ze helaas net verloor. Doordat het dubbel ook verloren werd is de einduitslag 3-2 voor de Veluwe 7 geworden.

Trias vlamt op de Nationale Jeugd MeerkampenAfgelopen zondag werden in Nijmegen de halve finales van de Nationale Jeugdmeerkampen tafeltennis gespeeld. De meerkampen zijn een reeks van toernooien waar steeds de beste speler zich plaatsen voor de volgende ronde. Inmiddels was het toernooi dus gevorderd tot de halve finale. Hier waren per leeftijdscategorie 12 finale plaatsen te vergeven. Van Trias waren nog maar liefst 4 spelers in het toernooi, waarbij Floortje Gerritsen zich al had geplaatst voor de finale bij de meisjes welpen omdat daar een ronde minder was. Op zondag mochten Mayra Monincx (meisjes kadetten), Thomas Wijnhout (jongens kadetten) en Nienke Wijnhout (meisjes pupillen) ook proberen zich bij de beste 12 van Nederland te scharen. Mayra werd de beste kansen toegedicht en ondanks nerveus spel, maakte ze die verwachtingen waar. Ze had een lastige poule met de o.a. nummers 3 en 9 van Nederland. Die meiden waren te sterk, maar door enkel knappe overwinningen werd ze toch net vierde waardoor de finale werd behaald. Thomas Wijnhout had het iets lastiger, hij moest derde in de poule worden om zich te plaatsen. Het was een poule waarin veel spannende wedstrijden werden gespeeld. Doordat Thomas de nummer 9 van Nederland wist te kloppen, plaatste ook hij zich voor de finale. Nienke Wijnhout was zeer verrassend doorgedrongen tot de halve finale. Ze stond veel lager op de nationale ranglijst dan haar tegenstandsters in haar poule. Waar Nienke de nummer 40 was, zat ze in een poule met de nummers 2, 3, 11, 12 en 13 van Nederland. Maar Nienke deed iets wat iedereen voor onmogelijk hield: Ze klopte de nummers 11 en 12 en plaatste zich pardoes ook voor de finale. Door deze fantastische prestaties is Trias met 4 spelers vertegenwoordigd in de finale van de meerkampen die in juni in Panningen worden gespeeld. Als kers op de taart hebben Mayra en Thomas ook nog een A-licentie gekregen waardoor ze nu ‘officieel’ tot de Nederlandse top behoren. Ze hebben zich dan ook kwalificeert voor het NK voor A-spelers.