Trias jeugd begint tafeltennisseizoen!

Twello- Trias 1 stond voor een spannende uitdaging tegen Hilversum 1 in een tafeltenniswedstrijd die eindigde in een overtuigende 10-0 overwinning voor Hilversum. Enkele enkelspelen werden gekenmerkt door intense spanning. Kevin Ahlers behaalde een slopende 3-2 overwinning op Merijn van Werkhoven terwijl Israel Bartelink Groeneveld na een heftige strijd met 3-2 won van Merijn van Werkhoven. Ondanks de opwindende wedstrijden slaagde Trias 1 er niet in om punten te scoren in deze ontmoeting, maar hun vastberadenheid en veerkracht waren onmiskenbaar.

Trias/SKF 2 leverde een felbevochten strijd met enkele spannende 5-game wedstrijden. Thijs Timmermans van Trias/SKF 2 behaalde een indrukwekkende 3-2 overwinning in een zinderende wedstrijd, terwijl Ingmar Everhardus ook in een krachtmeting van 5 games zegevierde. Daan van Eldik toonde zijn veerkracht en won eveneens in 5 games. Trias/SKF 2 presteerde sterk en won in totaal 3 enkelspelen in deze intense ontmoeting.

Rijssen/Trias 1 stond voor een pittige tafeltenniswedstrijd tegen Tafelten Zwolle 1. De avond begon met Leander tegen Joël Hordijk, waarbij Leander na een zware strijd met 3-1 zegevierde. Wesley stond tegenover Lucas Pekel en moest de overwinning aan Lucas laten met 1-3. Jesper had helaas geen geluk tegen Hester en verloor met 0-3. Het dubbelspel van Leander en Wesley was een ware krachtmeting, eindigend in een nipte 3-2 verwinning voor Trias. De strijd ging door, en Wesley stond opnieuw tegenover Joël, waarbij Joël uiteindelijk met 3-2 zegevierde na een uitputtende match. Leander haalde een punt binnen met een 3-1 overwinning op Hester. Jesper verloor met 0-3 tegen Lucas. In een zinderende slotwedstrijd versloeg Wesley Hester met 3-2. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel met een einduitslag van 5-5. Trias toonde veerkracht en vastberadenheid in deze intense strijd tegen Tafelten Zwolle 1.

Trias 3 ging vastberaden de strijd aan tegen Rijssen 3 in een spannende tafeltenniswedstrijd. De avond begon met een intens dubbelspel dat eindigde in een 3-2 overwinning voor Trias. Sven Griep en Tess Groothedde behaalden 2 overwinningen, terwijl Roos Gerritsen en Eowynn Jansen elk 1 partij wisten te winnen. Trias 3 liet hun kracht zien door met 8-2 te triomferen, waarbij Sven Griep en Tess Groothedde de sterren van de dag waren.

Trias 4 stond klaar voor een intense tafeltenniswedstrijd tegen De Toekomst 2. De avond begon met Lonneke van Heusden die uiteindelijk verloor met 1-3 tegen Wesley Uitenbroek. Lynn Groothedde volgde met een soortgelijke 1-3 nederlaag tegen Jeremy Uitenbroek. Het dubbelspel van Lonneke en Lynn was echter een hoogtepunt. Ze sleepten een spannende 3-2 overwinning binnen tegen Wesley Uitenbroek en Jeremy Uitenbroek. Lonneke van Heusden zette haar team op voorsprong met een overtuigende 3-0 overwinning op Kenji Schoolderman. Lynn Groothedde moest echter toegeven in de laatste wedstrijd en verloor met 0-3 van Wesley Uitenbroek. De wedstrijd eindigde in een nipte 2-3 nederlaag voor Trias 4. De Toekomst 2 ging uiteindelijk met de overwinning aan de haal met een einduitslag van 2-3.

woensdag 20 september 2023

Deel dit bericht