Tripalon Bussloo weer een groot succes!

Bussloo- Afgelopen zondag 15 september deden ruim 120 enthousiaste ruiters en amazones mee aan de inmiddels traditionele Tripalon, die dit jaar voor het eerst georganiseerd werd door PPSV Bussloo. Een Tripalon is een wedstrijd waarin ruiters met hun paard of pony aan drie onderdelen mee doet; een dressuurproef, een springparcours en de cross.

De eerste combinaties verschenen om half 9 in de dressuurring, vlak naast het water van recreatieplas Bussloo. Daarna volgde er vanaf 10 uur een springparcours met daar achteraan de cross die helemaal rondom de reactieplas plaats vond. De cross had een afstand van ca. 8 km. Waarbij onderweg 18 natuurlijke hindernissen genomen moeten worden, waaronder een waterbak, maishindernis en heel veel andere creatieve hindernissen.

De deelnemers kwamen uit heel het land en maakte er ook mede door het mooie weer en goed verzorgde catering een gezellige dag van. De punten van deze drie onderdelen werden bij elkaar opgeteld. Na elke rubriek vond er een prijsuitreiking plaats. De uitslagen zijn te vinden op www.startlijsten.nl (Bussloo).

De organisatie wil alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp! Zonder hen was dit evenement niet gelukt!

woensdag 18 september

Deel dit bericht