Twee overwinningen CCW

Wilp- CCW heeft afgelopen week in een dubbel programma weer gedaan wat het na de winterstop nog alleen maar had gedaan, namelijk twee keer winnen, al ging dit de ene keer wel wat moeizamer als de andere keer. Afgelopen donderdag moest het voor een inhaal wedstrijd aantreden in Deventer tegen Kon.UD, een ploeg die op dat moment nog het dichts bij stond met oog op de derde plek.

Al in de 1e minuut scoorde Bart Keurhorst toen hij goed aan werd gespeeld en niet helemaal zonder hulp van de verdediging van de thuisclub de 0-1 liet aantekenen, achter af bleek dit al voldoende te zijn voor de winst, een overwinning die eigenlijk veel hoger had moeten uitvallen gezien de kansen die om zeep werden geholpen en waar Kon. UD helemaal niets tegenover kon zetten. Zondagmiddag de ,,uitwedstrijd,, op Wilpse bodem tegen Sallandia, ook deze wedstrijd werd in winst omgezet, waarbij het gezegd mag worden dat Sallandia veel meer kansen kreeg als Kon. UD afgelopen donderdag maar hier ook erg onzorgvuldig mee omsprong en het zodoende CCW niet erg lastig maakte. Het had er alle schijn van dat door de goede reeks van na de winterstop de scherpe wat ontbrak vandaag in de gedachte het vandaag ook wel weer goed zou komen, wat uiteindelijk ook wel gebeurde. Het duurde tot de 20e minuut alvorens de score werd geopend nadat hiervoor toch al wel enkele kansen onbenut bleven. Het was Bjorn Hendriks die na een goede pass oog in oog met de doelman kwam en uiterst beheerst de 0-1 liet aantekenen. Zeven minuten later was het op links Bart Keurhorst die met de bal aan de voet geen strobreed in de weg werd gelegd om heel simpel de 0-2 op het bord te zetten en hier dan ook geen moeite mee had. Nog voor de rust werd het ook nog 0-3, het was Tim Alferink die weer in de diepte werd aangespeeld en op snelheid vanuit een moeilijke hoek de bal uitstekend over de uitkomende doelman binnen kon stiften. Dit werd tevens ook de ruststand. In ge tweede helft werd het er allemaal niet attractiever op, CCW hoefde niet zo nodig meer en Sallandia kon niet meer. Het was uiteindelijk Sander Dokter die de 0-4 einduitslag op het bord zette door uit een hoekschop van Bart Keurhorst de bal goed binnen te koppen. Mooi was nog wel om te zien dat A junior Noa Jansen een kwartier voor tijd zijn debuut mocht maken in het 1e elftal. Volgende week met Pasen weer een dubbel programma, a.s. zaterdag moet om 18.00 uur aangetreden worden in en tegen Terwolde en maandag 2e paasdag op eigen bodem tegen Mariënheem aanvang 14.00 uur. Een mooie uitdagen om de resultaten van na de winterstop, met louter overwinningen een goed gevolg te geven, mocht dit gaan lukken komt de nacompetitie wel mooi dichtbij.