Tweede helft toont sv Twello ware gezicht

Twello- De rust brak aan met een 0-0 stand. Daarmee mocht de thuisclub de handen dichtknijpen. De kansen waren er voor de gasten gedurende de hele 1ste helft. Na wat omzettingen van trainer Salim Özer liet de thuisploeg in de 2de helft zien waar zij toe in staat is. Dat bracht uiteindelijk de overwinning voor sv Twello.

De thuisploeg werd ook deze middag weer geplaagd door veel blessures en werk van een enkele speler. Gelukkig dat er spelers uit de jeugd zijn die dit knap weten op te vangen. Compliment voor Jurre Spanjers en Joris Maalderink .Daar de vaste keeper Jay Koster er door werk ook niet was, was Nico Tromp bereid deze zondag 2 wedstrijden in het doel te staan. Dankzij twee schitterende reddingen en hulp van de lat was de stand met de rust nog 0-0. Heel lang had trainer Salim Özer over zijn opstellingen nagedacht. Zoveel spelers moest hij inpassen. Voor de rust liep dat niet en Victoria Boys trok vanaf het begin de wedstrijd naar zich toe. Dankzij bekwaam handelend optreden van Nico Tromp stond na het eerste kwartier de 0-0 nog op het score bord. In de 16de minuut passeerde Max Smaal een paar spelers en stond oog in oog met keeper Rachied Panman. Zelf schieten was een mogelijkheid geweest, maar hij gaf de bal breed aan Tim Evers. Na schitterend ingrijpen van keeper Nico Tromp in de 19de minuut kwam een minuut later de lat hem te hulp bij een schot van Tom Aalten. Verder dan een mooi schot van Marijn Ruijl kwam de thuisploeg niet. Nee de gevaarlijkste aanvallen kwamen van de kant van Victoria Boys. Van wel heel dicht bij kopte Tom Aalten in zeer kansrijke positie over. Ruststand 0-1 en wat mocht s v Twello daar tevreden mee zijn.

Tijdens de rust een paar omzettingen van trainer Salim Özer en met Edward Achtereekte er in de achterhoede weer bij stond de verdediging veel beter. In de 48ste minuut een vlammend schot van Nicky Eekhuis net over en een vloeiende aanval van de thuisploeg even later had meer verdiend. Wat een reactie van keeper Rachied Panman op een hard schot van Tim Evers. Yannick Gorter-goed op dreef- de 2de helft wist Joris van Mierlo de bal te ontfutselen en scoorde heel beheerst 1-0.Met het inbrengen van Mourad Kasrioui werden de gasten dreigender, maar eerst Joris Maalderink en later Edward Achtereekte schakelden dat gevaar uit. Het laatste kwartier werd er door Victoria Boys meer risico genomen om de gelijkmaker te forceren, maar de kansen kwamen nu voor de thuisploeg. Nicky Eekhuis schoot rakelings hard over. Tim Evers en Yannick Gorter net naast. Na 90 minuten spelen stond een 1-0 stand op het score bord. Victoria Boys ontevreden en s v Twello het tegenovergestelde. Maar de beste man op het veld was deze middag scheidsrechter Thijs Eijkelenkamp. Volgende week uit tegen EDS uit Ellecom. Aanvang 14.00uur. Hopelijk kan trainer Salim Özer dan over meer spelers beschikken.

woensdag 10 oktober

Deel dit bericht