Twello vergeet score op te voeren tegen de Treffers

Twello- Na goed 15 minuten spelen stond de thuisploeg al met 2-0 voor. Daarna waren er legio mogelijkheden op de score te verhogen zowel voor de rust als er na. Maar de ploeg uit Twello liet dit duidelijk na. Zo bleef de Treffers lang in de race.

Vanaf het begin zette de thuisploeg de Treffers onder druk. In de 7de minuut een mooie pass van Jan Stol op Job Bruntink die heel knap scoorde 1-0. In de 13 minuut kwam Ryan van der Burg net iets te kort om de score op te voeren maar even daarna schoot hij rand 16 meter prachtig de 2-0. Daarna was het geregeld net niet voor de gastheren. Wat een mogelijkheden kreeg sv Twello maar soms werd er ook te zelfzuchtig gehandeld. Jammer was dat want zo bleef de Treffers in de wedstrijd. Een foutieve terugspeelbal zette Rick Hofman zomaar vrij voor keeper Steven Koopmans, die nog weinig te doen had gehad. Hij redde bekwaam door de speler naar buiten te drijven. Ruststand 2-0 en dat had echt hoger moeten zijn.

Na de pauze hetzelfde beeld. Alleen werd het voetballen door de weersomstandigheden steeds lastiger. Twello meer in balbezit maar weigerde de trekker definitief over te halen. De gasten loerden op de counter maar de verdediging stond als een blok. In de 66ste minuut tikte Steven Koopmans een hard schot van Roy van Ottele onder uit de hoek. Tijd voor trainer Harold Dengerink om te wisselen. Eerst kwamen Luc Nieuwenhuis, Maarten Lutje Beerenbroek en Pim Elders erin. Niet veel later Ciaran Forde en Nicky Eekhuis. Ook zij hadden nog een aantal kansen maar het net werd behalve een buitenspel doelpunt van Maarten Lutje Beerenbroek niet gevonden. Zo werd de ruststand 2-0 tevens de eindstand. Na wat extra tijd floot scheidsrechter Bernard Polman uit Hoge Enk af.

Volgende week een uitwedstrijd tegen de Paasberg uit Arnhem. Zij versloegen heel verrassend koploper Be Quick afgelopen zaterdag. De spelers van sv Twello zijn dus extra gewaarschuwd. Aanvang 14.30 uur.

woensdag 22 november 2023

Deel dit bericht