Twellose wielrenner Bram Leerkes Renner van het Jaar 2017

Twello- Voor het derde achtereenvolgende jaar is wielrenner Bram Leerkes uit Twello benoemd tot Renner van het Jaar bij wielervereniging De Adelaar uit Apeldoorn. Hij werd geprezen voor zijn prestaties als eerstejaars nieuweling in het seizoen 2017.

Hoogtepunten voor Bram in 2017 waren onder andere een eerste plaats in Boxmeer tijdens het criterium Daags na de Tour en bij de kermisronde in kaatsheuvel, een zevende plaats tijdens het NK tijdrijden als eerste eerstejaars nieuweling in ‘s-Heerenberg en twee tweede plaatsen bij de Districtskampioenschappen Oost, voor zowel de wegwedstrijd als bij het tijdrijden. Tijdens de Jeugdtour Assen, een Europese meerdaagse wedstrijd bleef Bram niet onopgemerkt bij het publiek en werd hij in het algemeen klassement derde als eerstejaars nieuweling. Ook won hij een tweede plek tijdens de Tour de Himmelfart 2017 te Odder in Denemarken.

Sponsor Olaf Bevers van Profile Hafkamp uit Twello toonde zich zeer tevreden met de verrichtingen van Leerkes in het afgelopen jaar. Ook het komende seizoen zal het bedrijf de Twellosewielrenner sponsoren.

Meer informatie over Bram Leerkes is te vinden op zijn website: www.bramleerkes.nl of op zijn Facebookpagina: Bram Leerkes Wielrenner. Voor meer informatie over Profile Hafkamp: wwwprofilehafkamp.nl