Twellose wielrenner districtskampioen wegwedstrijd wielrennen.

Twello- Wielrenner Bram Leerkes heeft een uitstekende eerste helft van het wielerseizoen achter de rug. De tweedejaars nieuweling werd een aantal malen eerste in etappes in het buitenland en wist op tweede pinksterdag in Hellendoorn het districtskampioenschap op zijn naam te schrijven. Ook wist hij dinsdag 29 mei, notabene op zijn verjaardag, tweede te worden tijdens het districtskampioenschap tijdrijden in Bornerbroek.

De talentvolle wielrenner is dit jaar ook internationaal actief. Zo nam hij deel aan de Tour de Basse Meuse nabij de stad Luik in België. Tijdens deze etappewedstrijd bestaande uit drie etappes won hij de tijdrit en werd hij tweede in het algemeen klassement. Tijdens het weekend van Hemelvaart nam hij deel aan de Tour de Himmelfahrt in Odder in Denemarken, waar hij wederom de tijdrit op zijn naam schreef. Met daarbij een eerste plaats tijdens de Ronde van Aalten op 22 april zorgt dit ervoor dat Leerkes een uitstekend eerste deel van het seizoen heeft gehad.

Rond het laatste weekend van juni vinden er rond Bergen op Zoom de Nederlandse kampioenschappen plaats. Ook hieraan zal Bram deelnemen tijdens de wedstrijd op de weg op zaterdag 23 juni en op 27 juni bij het tijdrijden.

Sponsor Profile Hafkamp is zeer content met de prestaties van Bram Leerkes en wenst hem heel veel succes tijdens het Nederlands kampioenschap en verdere wedstrijden dit jaar.

woensdag 20 juni 2018

Deel dit bericht