Uitnodiging Sportcafé: donderdag 16 januari 2020

KLARENBEEK- Een nieuw jaar staat voor de deur en iedereen heeft goede voornemens; in 2020 nog meer inwoners van de gemeente Voorst met plezier laten sporten en bewegen bijvoorbeeld. Doet u mee?

De kracht van sport en bewegen kan veel betekenen voor de gemeente Voorst. Sport is gezond, brengt samen, maakt weerbaar en daagt uit. Steeds meer mensen zien en erkennen de waarde van sport en bewegen. Om nog meer inwoners van de gemeente Voorst in beweging te brengen, gaan sportaanbieders, ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke partners en andere organisaties aan de slag met het opstellen van een lokaal sport- en beweegakkoord in de gemeente Voorst. Want het lokaal sport- en beweegakkoord is van en voor iedereen!

In het lokaal sport- en beweegakkoord komen de gezamenlijke ambities en afspraken te staan. Tijdens het Sportcafé bepaalt u samen met andere lokale partijen wat belangrijk is voor gezond sport- en beweegklimaat in de gemeente Voorst.

Aanmelden

Meld u zich voor 13 januari 2020 aan op www.voorstactief.nl. Breng andere personen en/of organisaties waarvan u denkt dat het voor hen én het lokaal sport- en beweegakkoord van de gemeente Voorst interessant is om aanwezig te zijn, op de hoogte!

In het kort

 Datum: donderdag 16 januari 2020

 Locatie: Sportpark De Pauw, Bosweg 14 te Klarenbeek

 Tijd: 19.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en dromen te delen onder het genot van een drankje.

Vragen

Voor vragen kunt u terecht bij onze sportformateur, Annemiek van de Grint via annemiek.van.de.grint@geldersesportfederatie.nl.

woensdag 8 januari

Deel dit bericht